SALLINGBOE.DK

 

TIL FORSIDE

 

 

 

 

 

 

Link

 

 

 

 

 

 

 

http://www.fagforfatter.dk/medlemmer.html?forf=65

 

BRITT SALLINGBOE

 

Collagemager, tekstildesigner, ITK underviser og forfatter

 

Efter et besøg i USA og år på to kreative computerskoler i 1994/95, hvor jeg lærte at beherske 25 computerprogrammer, har jeg brugt næsten al min vågne tid på at skabe digitale collager og på at skrive poetiske computerbøger på dansk, fordi det engelske computersprog afholder mange kreative mennesker fra at bygge bro mellem deres fag og en kreativ indfaldsvinkel til leg og design med fotoapparat, scanner, printer og computer.

 

Mit store forbillede er Leonardo da Vinci, der livet igennem havde et brændende ønske om at forstå tingenes væsen. Han søgte efter sandhed og skønhed og arbejdede ufortrødent på at udrette mirakler.

 

Leonardo havde altid en notesbog hos sig, så han kunne nedskrive ideer, filosofiske overvejelser, indtryk, vittigheder, fabler og tanker fra de lærde, han beundrede. Der findes 7.000 sider, fyldt med pragtfulde skitser, kruseduller og illustrationer.

 

Med Leonardos motto:

„Den der sætter kursen mod en stjerne, ændrer ikke kurs“

ønsker jeg at formidle en kreativit indfaldsvinkel til computere – kunst – kreativitet og kaos..

 

 

BOGANMELDELSE


PAINT SHOPP PRO – LEGENDE LET


Britt Sallingboe bruger som kunsthåndværker computeren i det daglige designarbejde og forstår at formidle sin glæde ved at skabe med computeren som hjælper, samtidig med at hun videregiver en mængde brugbare facts. Målet med bogen har været at alle uanset køn, alder og forudsætninger skulle have mulighed for at boltre sig med IT. Med Britt Sallingboes hjælp er det let at begå sig i det digitale mørkekammer, at lave smukke fotocollager, eksperimentere med farver og former, designe mønstre, klippe og klistre, lave collager og designe til hjemmet med tegne-maleprogrammet Paint Shop Pro 8 – programmet der kan det samme som Photoshop med koster en brøkdel. Paint Shop Pro 8 fra JASC bruges af 20 millioner mennesker rundt i verden.

SMUKKE BILLEDER OG BASAL VIDEN
"Paint Shop Pro 8  – legende let"  er spækket med basal viden og forsynet med mange tegninger og skærmbilleder samt rigt ill. med fine s/h fotos fra inspirationsrejser i store dele af verden. Det er en bog til både til nybegyndere og professionelle. Velegnet også til ikke-engelskkyndige, da engelske ord hele tiden oversættes til dansk og suppleres af  fotos, tegninger og billeder. Læseren føres blidt ved hånden trin for trin gennem mange spændende øvelser.

BØRN OG VOKSNE FORTÆLLER
Bogen er et digert værk på 320 sider i 4 dele, rigt illustreret. Forfatteren lader både børn og voksne undervisere og kunstnere fortælle og vise, hvordan de blander kreativitet og teknik. Den er et spændende alternativ til traditionelle hæfter, der ikke som denne bog går i dybden, men blot opridser hvad programmet kan.

 

 

 

 ® 2010 SALLINGBOE.DKAQ

BØGER

          KURSER

          INSPIRATION

               COLLAGE GALLERI

hit counter