Blog

BESØG DE 2 BLOGGE


http://norge.sallingboe.dk/#home


Beretning om en InterRail tur til Norge og Sverige
http://norge.sallingboe.dk/#home


og


http://europarejsermedtog.sallingboe.dk/#home


LINK til de 12 afsnit i bogen

OPLEV EUROPA MED TOG

og indeholder 33 sider

LINK til alle hjemmesider

beskrevet i bogen,

Slut med at skrive alenlange adresser...Første del af OPLEV EUROPA MED TOG er fyldt med inspiration og spændende artikler om togrejser til næsten alle europæiske lande, skrevet af 20 glade togrejse entusiaster.


Ofte står der i bogens 12 kapitler "SE LINK", så bogen ikke fyldes med hjemmeside adresser, der ofte ændres over tid. Ved at bruge denne LINKSAMLING slipper du for at sidde og skrive alenlange adresser.


I sidste del af bogen fortæller vi hvordan du lettest kommer til de forskellige europæiske lande med tog og skib, hvilke stop vi anbefaler undervejs, hvilke togskift der er nødvendige, og giver dig ideer til, hvordan du finder billige billetter.
KEEP IT SIMPLE


Bogen fortæller om de utallige muligheder for at finde billige tog- og færgebilletter.


Sæt dig godt til rette og nyd de mange ideer til spændende destinationer...

Men gider du ikke besværet med at finde billige, gode billetter, kan du ringe eller maile til

https://www.togrejse.dk


HER FÅR DU SUPER GOD REJSERÅDGIVNING OM TOG TIL NORD, SYD- OG ØSTEUROPA

OG KAN KØBE BILLIGE BILLETTER UDEN BOOKINGSUDGIFTER.


Togrejse.dk er et lille dansk rejserådgivningsfirma, der bestræber sig på at være Danmarks bedste billetkontor til togrejser i ind og udland. Deres rejserådgivere har over 20 års erfaringer og sætter en ære i at kunne udstede gode billetter til din rejse.


Togrejse.dk er "Licenced Agency" for SNCF, SJ og DB, det betyder at de har udvidede beføjelser i forhold til et rejsebureau, og har direkte adgang til deres salgssystemer, og må agere på vegne af dem. De kan som minimum lave det same som man kan se på nettet, men har dog en produktliste og kendskab, således at det kan hænde at du får en billigere billet hos dem. De samarbejder med en lang række selskaber for at gøre den sammenhængende rejse, så behagelig og billig som mulig:


DSB, Deutsche Bahn, SJ, Stena Line, DFDS, Snälltåget, Polferries, PKP, DFDS, NSB, Unity Line, TT-Line, NSB, ÖBB, SBB, SNCF, RENFE, FS, RZD, Colorline, Nord-Ostsee-Bahn, Thalys / TGV / Eurostar, Eurolines, Scandlines, Bornholmstrafikken.